Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900

Tapacirani nameštaj

Tapacirani nameštaj

Tapacirani nameštaj može da pruži udobnost, toplinu i stil u enterijeru doma ili kancelarije. A naš nameštaj je vrhunskog kvaliteta izrade i dizajna po vašoj želji i meri. • Stollice • Kreveti • Garniture • Separei

Stolice

Pored aktuelnih modela koje možete videti u našem salonu nameštaja u Novom Sadu, stolice po meri mogu biti izrađene od različitih materijala, boja i stilova, a mogu se prilagoditi i dimenzijama i obliku prostora.

Katalozi

Stolice Baštenske stolice

Kreveti

Kreveti po meri mogu biti tapacirani, drveni, metalni ili kombinovani, u zavisnosti od želja i potreba kupaca. Kreveti po meri omogućavaju da se iskoristi prostor u spavaćoj sobi na najbolji način, kao i da se dobije udoban i kvalitetan krevet koji će trajati dugo. Kreveti po meri se izrađuju prema dimenzijama, materijalima i dizajnu koje odabere kupac . Izrada kreveta zahteva stručnost, preciznost i kreativnost.

Garniture

Garniture mogu biti ugaone, TDF, modularne ili klasične, i mogu se prilagoditi željama i potrebama kupaca. Garniture se izradjuju od kvalitetnih materijala, kao što su drvo, koža, štof, sunđer i perje. Garniture pružaju udobnost, eleganciju i funkcionalnost u enterijeru.

Separei

Usluga koja podrazumeva projektovanje i izradu separea za ugostiteljske objekte, kao što su kafići, restorani, klubovi i hoteli. Separei se izrađuju po meri i modularno, uz veliki izbor materijala i boja za tapaciranje. Separei mogu biti različitih oblika, stilova i dizajna, u zavisnosti od potreba i želja klijenata.

Niste pronašli ono što ste tražili? Nudimo širok spektar usluga za opremanje svih vrsta eneterijera.