Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900

Nameštaj po meri

Nameštaj po meri

Ono što nas od naših konkurenata razlikuje na tržištu jeste i da u okviru naše kompanije vršimo i proizvodnju nameštaja i po želji i meri.

Dnevne sobe

Dnevna soba je prostorija u kojoj provodite najviše vremena, i zato nameštaj u dnevnom boravku treba da odražava vaš stil i da zadovoljava sve vaše potrebe. Udobnost je, dakle, prioritet i prva asocijacija kada je u pitanju uređenje.

Kuhinje

Kuhinje postaju mnogo više od praktičnog prostora za kuvanje i jelo. Da bi kuhinja bila funkcionalna i lepa, potrebno je da se prilagodi današnjem brzom načinu života i da se osigura da se u njoj osećate ugodno i prijatno.Sve naše kuhinje izrađene su od materijala vrhunskog kvaliteta pri čemu imamo veliki izbor dezena, stilova i vrste materijala kako bi realizovali kuhinju po meri vašeg doma.

Spavaće sobe

Kada uređujete spavaću sobu, trebalo bi voditi računa da krajnji rezultat stvara ugođaj mira, spokoja i opuštenosti. Krevet je najvažniji komad nameštaja u spavaćoj sobi i treba da bude udoban i kvalitetan. Mi smo tu da vam između ostalog pružimo i kompletnu uslugu uređenja spavaćih soba.

Dečije sobe

Uređenje dečije sobe je važan zadatak koji zahteva planiranje, kreativnost i saradnju sa detetom. Dečija soba treba da bude funkcionalna, zabavna i inspirativna, a da pritom odgovara uzrastu i interesovanjima deteta. Prvo i osnovno je da se vodi računa o bezbednosti deteta, ali i o kvalitetu i funkcionalnosti. Budite maštoviti i kreativni, a u svemu tome neka vas navode vaša deca a mi smo tu da realizujemo svaku vašu ideju.

Kupatila

Uređenje ili renoviranje kupatila je važan zadatak koji zahteva dobru pripremu i planiranje. Kupatilo treba da bude funkcionalno, praktično i estetski privlačno.

Kancelarije

Uređenje kancelarije je važan faktor za stvaranje prijatnog i produktivnog radnog okruženja.Detalji mogu uticati na raspoloženje, motivaciju i zadovoljstvo zaposlenih, kao i na njihovu saradnju i komunikaciju sa kolegama i klijentima. Zato je važno da se uređenje kancelarije prilagodi potrebama i stilu poslovanja, kao i da se redovno održava i osvežava.

Hodnici

Prvi utisak koji gosti dobiju o vašem domu. Hodnik je prostor koji povezuje različite delove stana ili kuće, pa je važno da bude funkcionalan , svetao i uredan, ali i zanimljiv i privlačan.

Baštenski nameštaj

Bašta je mesto gde možete uživati u prirodi, opustiti se i provesti vreme sa porodicom i prijateljima. A u okviru našeg tima je i pejzažni arhitekta koji će vam pružiti najbolja rešenja za uređenje. Uživajte u svom malom raju na zemlji!

Zlatare

Uređenje zlatare je važan zadatak koji zahteva pažnju i kreativnost. Zlatare trebaju biti privlačne i elegantne, ali i funkcionalne i sigurne Oprema za zlatare može biti različita u zavisnosti od potreba i želja. U zlatari je važno da se izlože proizvodi na način koji će privući kupce. Zato je važno da se koriste vitrine, police i drugi elementi koji će pomoći u izlaganju proizvoda. Takođe, važno je da se koriste kvalitetni sefovi za čuvanje dragocenosti.

Restorani/ Kafići/ Pekare/ Poslastičarnice/

Uređenje ugostiteljskih objekata je važan aspekt poslovanja koji utiče na privlačnost i zadovoljstvo gostiju. Prilikom uređenja ugostiteljskog objekta treba voditi računa o izboru materijala, osvetljenju, dekoru, bojama, biljkama, umetničkim delima i nameštaju. Takođe, treba dizajnirati prostor za pušače i nepušače, kao i sanitarni čvor koji treba biti čist i uredan. Uređenje ugostiteljskog objekta treba biti u skladu sa stilom i potrebama ciljnih gostiju, kao i sa lokalnim ambijentom i kulturom.

Niste pronašli ono što ste tražili? Nudimo širok spektar usluga za opremanje svih vrsta eneterijera.